FRANSAR

Visar alla 3 resultat

OM VÅRA FRANSAR
Styckfransarna är designade av vår makeupartist Nathalie Mitovski som insåg att det saknades lyxiga styckfransar ute på marknaden. 

Till skillnad från hela fransrader så kan man med styckfransar anpassa resultatet helt. Tack vare tre olika design på fransarna kan man skapa allt från den enkla nästan osminkade looken till den mer uppseendeväckande och intensiva. 

Snyggt är också att mixa alla tre och ett tips är att testa korta Naked längst in vid näsroten, långa Wild på mitten och mellan/långa Intense längst ut och även överlappa dem. Som du hör så kan man mixa och matcha i oändlighet och skapa unika resultat helt själv!

Styckfransar passar perfekt till alla möjliga tillfällen!

TIPS OCH RÅD
Även om du har byggda fransar så kan du välja att fylla ut luckorna som uppstår mellan tiderna hos din fransstylist eller bara applicera extra för en fylligare fransrad.
Skulle böjen inte matcha den du har så kan du fästa våra fransar underifrån istället för att ”lägga dem på fransraden”.

Vi jobbar med syntet och samtliga fransar har en C-böj och varierar i storlek mellan 8-14mm. Tjockleken på stråna är 0.07 i alla knippen förutom våra Intense som är mixade med tjockare strån i 0,2.

Kortast är Naked medans Wild och Intense är längre, dock så känns Intense längst då dessa är fylligast och innehåller tjockare strån.

Ett hett tips på bra franslim är märket Duo som finns i både transparent och som svart.
FÖRBRUKNINGSMATERIAL

Visar alla 5 resultat

HUR MAN ANVÄNDER FRANSARNA
INSPIRATIONSBILDER, VAD PASSAR JUST DIG?
FRANSAR NAKED
FRANSAR WILD
INTENSE BLANDAT MED WILD

Share the love with #mitovskicosmetics

Follow @mitovskicosmetics for inspiration.
Snabba och säkra leveranser
Gratis leverans vid ordrar 
över 650kr
Gratis returer
30-dagars gratis retur policy.
Säkra betalningar
Vi accepterar alla vanliga kreditkort
Kundservice
Bästa kundservicen
angle-double-downcrossmenu
0
Varukorg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram